Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2011 14:21 - Перфектният мъж и перфектната жена-Илюзия срещу реалност
Автор: wisperhunter Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2309 Коментари: 0 Гласове:
3



 Чувал си много истории за перфектната жена и нейните качества, но сигурно си чувал и много, ама много истории за перфектния мъж и легендите за неговото съществуване. Понеже ни омръзна да слушаме, как жените са неразбрани и страдат, защото не могат да намерят правилния мъж. Ще ти покажем стандартните и малко по-нестандартните неща, които търси всяка човечка. Ако не успееш да намериш прилики в цялото описание, значи всичко е наред, "щото такъв мъж не съществува. Накрая ще обясним и на всички дами в няколко реда, как изглежда перфектната жена!

 

image

Женската аудитория смята, че само ги подценяваме и нищо не разбираме, което е абсолютно вярно, защото дори и жените не се разбират, а после ние сме виновни за цялата аномалия. Критериите, които трябва да имаш, за да се разпишеш, според женската. Всичкото инфо е взето от различни женски списания и различни контакти, които сме имали с малкото дами.

image

1. Формата
Сигурно си чувал, че жените не се интересуват от структурата на един мъж и ако репликата ти е позната, тогава си дебел и просто ти подсказват, че трябва да разкараш корема и да намалиш задницата. Ако много ти се радват на шкембето, значи наистина са успели да сломят последната капка на самочувствието ти. Женските искат да бъдеш прекрасно копие на Аполон. Всички останали глупости или оправдания са лъжа.

image

2. Чувство за хумор
Всяка жена се смее на твоите глупости, когато я качиш в лъскавото BMW и ще те оцени особено много на седалката на чисто новата S-ка. Няма особено голямо значение от репликите, когато говориш с остроумието на финикийските знаци, но да кажем, че всяка шега на "Комиците" ще те направи по-красив и по-умен и почти няма да забелязват голямата пъпка на носа ти.

image

3. Чичко-паричко
Стига бе, жените не гледат такива работи - казали гърлите на чичо Митко и перверзно намигнали на Коко Динев. Сигурни сме, че дамата на сърцето ти те обича, но не защото караш последен модел автомобил или можеш да си позволиш усмъртяването в елитни нощни заведения. Достатъчно е да имаш пари за една баничка с късмети и сирене!

image

4. Размери
Говорим за абсолютно всички, но като цяло жените предпочитат високите, дълги и широки форми. Трябва да си цял левиатан и да не може да те стигне на токчета, а широките рамене да я покриват изцяло. Членът никога не е имал значение - за платените любовчийки, щото на тях им е все едно,нали си плащаш! За твоята бамбина е от особено значение и ще трябва да победиш Пинки (вибратора й).

image

5. Изисканост
Няма да имаш голям шанс ако вечеряш с краката на масата и споделяш щастието от вечерното меню като отвориш всички дупки на тялото си. Някой от тях нямат приятен аромат, но радостта ти не може да се прикрие. Жената трябвало да се чувства добре до мъжа си, а едно време бяха готови сипват сол в легена с вода, а сега ти се сърдят като освободиш напрежението от тялото.

image

6. Роб
АКо отговаряш на горните изисквания, значи ще успееш да се пречупиш още малко и да се поробиш с възлюбената. Робството се изразява с ходене по магазините, отказване от всички футболни лиги и барове, а не трябва да пропускаме и нашето списание, където можеш да намериш малко спасение от розовите понита и въздишащите twilight-ки.

image

7. Лигльото
Не говорим за всички фази на мрънкането и реването, тц, ама ти е голям плюс, ако можеш да показваш чувствителността си така, че да те харесат. Жените не отказват мъж, на който да се разциврят, докато гледаш вампирската версия на Бийбър или Blu-Ray версията на Бамби, аман!

image

8. Заключение
Ако отговаряш на горните изисквания, без да има заключения, тогава си перфектен за всяка жена и можеш да наведеш дори Джоли, но имаме и лоша новина за теб! Ти не съществуваш и това съкс.
 

image

Щяхме да забравим и нашите критерии, а те са изключително лесни: нимфоманка с големи цици и малко дупе! Ще се радваме да не е гнуслива, "щото ние сме си изпитание!



Тагове:   мъж,   илюзия,   реалност,   жена,   секс,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wisperhunter
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2353855
Постинги: 1507
Коментари: 474
Гласове: 1476
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930