Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2012 22:48 - 11 известни личности, които са били бездомни
Автор: wisperhunter Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1197 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Трудно ни е да си представим, че известните личности някога са имали затруднения с парите.

Днес ви показваме някои известни личности от Холивуд, които са изпадали в доста тежки ситуации преди да станат прочути и богати:

Холи Бери

Когато се мести в Чикаго и иска да стане актриса, Бери останала без никакви пари. Майка й отказала да и изпрати, и за кратко бъдещата носителка на Оскар е спала в приют за бездомници.

Джим Кери

image

Кери напуснал училище и заедно със семейството си живял в бус, който паркирали на различни места. В един момент те се преселили в палатка пред дома на сестра му.

Франк О"Деа

image

Съоснователят на една от най-големите вериги кафенета в Канада е имал проблем с алкохола.

През 20-те си години той е живял известно време на улицата.

След време той и негов приятел отварят Second Cup, което е най-голямата верига кафенета в Канада – общо 360 заведения.

Сузи Oрман

image

Днес тя е финансов експерт и притежава 25 млн. долара.

През 1973 година обаче Сузи е живяла 4 месеца във ван.

Това било, когато се преместила в Бъркли, Калифорния. Тя не можела да си позволи квартира и спяла в автомобила си. Днес тя притежава имоти за 7 млн. долара.

Джуъл

image

Джуъл е била бездомна почти един месец. Това станало след като била уволнена от работата си. Понеже отказвала да спи с шефа си, той я изритал без да й даде чека за последната седмица. Така тя не успяла да плати наема си и трябвало да напусне и квартирата си.

Джуъл спяла в колата си на паркинги. Най-лошата й вечер било, когато имала бъбречна криза, а в болницата отказали да я приемат, защото нямала застраховка. Тя прекарала нощта на паркинга на болницата в болки.

Даниел Крейг

image

Днес той играе Джеймс Бонд, но докато се опитвал да пробие като актьор в Лондон имал тежки периоди. Най-голямото му падение било, когато една вечер трябвало да спи на пейка в парка, защото нямало къде да отиде.

Крис Гарндър

image

Филмът The Pursuit of Happyness с Уил Смит разказва историята на Гарднър.

Докато кара стаж във финансова компания, той се озовава на улицата, заедно със сина си. Повече за неговата история прочетете тук.

Майкъл Охер

image

Докато е бил тийнейджър Охер живял на улицата. Майка му била пристрастена към кокаин и не можела да се грижи за него.

Той имал късмета, че богато семейство решило да го приюти. Така той имал шанса да започне да играе футбол, а след време станал звездата на Baltimore Ravens. Неговата история се разказва в книга и във филма "The Blind Side."

Ела Фитцджералд

image

Преди да стане най-добрата джаз певица в света Ела имала труден живот. Тя била тормозена от втория си баща след смъртта на майка си, имала връзки с мафията. Полицията я прибрала от улицата и я изпратили в девическо училище. Тя избягала от там и живяла на улицата, докато не дебютирала на сцената на Apollo Theater през 1934 г. По-късно тя получава 13 награди Грами и медали от президентите Рейгън и Буш.

Хари Худини

image

На 12-годишна възраст Худини избягал от дома си. Отишъл в Мисури, а няколко години по-късно отишъл в Ню Йорк при баща си, но били толкова бедни, че той трябвало да проси по улиците.

Чарли Чаплин

image

След смъртта на бащата на Чаплин, майка му била приета в болница за душевноболни. Чарли още нямал 10 години, а с брат си трябвало да се грижат сами за себе си. Тъй като и двамата им родители били в развлекателния бизнес, те решили също да се пробват на сцената.




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. анонимен - нали за това се казва
13.06.2012 22:58
роди ме мамо с късмет ,пък ме хвърли на смет.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wisperhunter
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2350971
Постинги: 1507
Коментари: 474
Гласове: 1476
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930