Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2011 01:01 - Какво да забиеш по време на зимните празници!
Автор: wisperhunter Категория: Забавление   
Прочетен: 1626 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Наближат най-лигавите празници в годината и отново ще има невероятни реклами за коледен дух и сбиране на цялата челяд пред топлото семейно огнище, където къкри гърненце боб, а после през комина ще падне огнеупорният дядо Коледа/Мраз/Праз и ще ти донесе чисто нов iPhone за 1 000 000$ с възможност за възпроизвеждане на химера и частен спасителен хеликоптер и 5 000 безплатни минути, които са около 5, но да не издребняваме. Всяка зима се повтаря едно и също нещо и понеже сме много непослушни не получаваме подаръци, без да си платим за тях. Най-хубавото на тези празници е, че жените се пренастройват от всички цветни лампи и табели намаление и са готови да те изнасилят, за да не бъдат сами през студените празници. И те не искат да се срещат с баба си, която е изплела вълнени чорапи и им къса бузите от дърпане до степен на неузнаваемост или поне да приличат на Жокера. Ако си решил да прекараш празниците като Раж "Купувам си печено пиле и го изяждам като животно на мивката!". Ако си решил, че през зимата е добре да затоплиш вътрешно някоя девойка, тогава продължавай да четеш, защото имаме списък на жените, които всяка сутрин въздишат за любов и груб секс.


image

1. Съученичката
Всеки мъж има една сексуална фантазия с едрогърдата съученичка. Ако всички са били плоски в класа ти, тогава трябва да обърнеш внимание на тази, която първа изкара кабарчета под блузата. По празниците се събират повечето класове, за да покажат, че са хванали Господ за шлифера, но в повечето случаи благоприличието се стопява с второто голямо. Огледай се и ще видиш някоя съученичка, която пие за норматив и понеже няма да ти пука за мнението на другите, щото не си в 4-ти клас ще си действаш. Докато си разкажете историите на живота ще се озовеш в леглото й, където всички плюшени мечета, които си подарявал ще те гледат с празен поглед. Безценно изживяване е!

image

2. Колежката от работа
По празниците ставаш по-привлекателен, щото носиш пуловери, които успешно маскират базалтовата ти плоча. Ако се усмихваш и си позитивен ще се забележи коледното настроение, а ако я разсмиваш редовно и от време на време й направиш едно кафе, тогава е много възможно да използваш червеният Durex, който свети в тъмното като носа на Рудолф. Внимавай само да не поиска да те запознае с мама.

image

3. Комшийката
Избери тази, която готви най-хубаво. По миризмата на готвено ще я познаеш и просто няма начин да не й идеш на гости. Вземи едно вино от избата и й предложи да замениш една-две чаши за чиния от вкуснотиите, които е готвила. Няма да ти откаже, щото и сменяш бушоните, крушките и сега ще трябва да й смениш чаршафите, щото смяташ да й покажеш изкуството на пияната тояга и червеното вино в комбинация. На Коледа стават чудеса и дори ще можеш да се уредиш с готвена храна, а не полуфабрикати, ако е готина жената. Възползвай се най-дълго от промоцията, щото не се знае кога ще умре празничното настроение.

image

4. Сестра на приятел
Не може да няма поне един авер в компанията, който да е наказан със сестра. Няма да е приятно на пича, ама пък са празници и ще ти прости. Освен това се познаваш с девойката от много време и нямаш никакви проблеми с комуникацията, а и ще спестиш безкрайните обяснения и дърдорения. Ще преминете веднага към деловите отношения и после ще се гледате тъпо с аверчето. Винаги носи каска за малкия шампион, че да не стане някоя грешка.

image

5. Старо гадже
По принцип е голяма кучка, която изобщо не обичаш, но не е лошо да излезете за едно "кафе" с капачка ром, уиски, коняк и т.н. Ти знаеш, каква е нейната отрова, с която ставаш най-привлекателният човек в компанията. Надяваме се, че не е психопатка, която ще реши, че ще се жените за пореден път. После можеш да се оправдаваш с алкохола и дори да я изкараш виновна, което ти дава бонус точки за следващо изпълнение, ако имаш още желанието.

image

6. Магазинерката
Много отчаян ход, но в последното време се наблюдава някакъв много добър подбор на съдържателя на магазина. Избира млади и невинни девойки, които се усмихват на твоите дебилни шеги. Истината е, че магазинът просто действа затъпяващо на мозъчните клетки и когато избухнеш с поредната шега на Къци те са готови да си вдигнат краката, за да те направят по-щастлив човек. Освен това я виждаш всеки ден и на Коледа ще разбереш, че мрази семейството си иска да прекара вечерта другаде, но не й в дома си, защото работи като магазинерка, а тате не е от благородния клан на Рокфелер, тогава идваш ти и спасяваш всички празници, а след празниците си харесай друг магазин, щото тази ще те мрази, гарантираме!

image

7. Снежанка
Хо-хо-хо, пич! Не може да е Коледа и да не си пробвал поне една Белоснежка. Сложи си я като таргет и започвай да я търсиш, но гледай да е без белобрадия старец или седемте джуджета. Любвеобилната девойка трябва да бъде избрана внимателно, за да върне твоята емоция от празниците. Потърси някоя Снежана, Снежка и други имена, за да е по-автентична за празниците, а ако указателят ти е беден на буквата "А", тогава потърси някоя с друго име й и плати, за да я наричаш Снежанка, а може да й подариш и някоя червена нощница.



Тагове:   секс,   коледа,   забиване,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wisperhunter
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2351065
Постинги: 1507
Коментари: 474
Гласове: 1476
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930