Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2012 13:53 - Соловият секс е полезен за здравето
Автор: wisperhunter Категория: Забавление   
Прочетен: 2011 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

В забързаното и натоварено всекидневие на хората може би е дошло времето на соловия секс.

Резултатите от проучване показват, че 94 процента от мъжете и 89 процента от жените редовно се самозадоволяват. В тази практика няма нищо лошо, напротив.

Експерти твърдят, че мастурбацията не вреди на никого, стига да не е прекалена, и посочват няколко причини, поради които тя е полезна за физическото и душевното здраве. Самозадоволяването е здравословно, пише club.bg

Специалистите отбелязват, че мастурбацията помага срещу редица здравословни проблеми - безсъние, стрес, тревожност, менструални болки, депресия, стимулира имунната система и чрез нея се изгарят калории, макар не толкова, колкото в залата за фитнес.

Помага на хората да се чувстват добре. Фантазиите правят самозадоволяването изключително забавно и приятно. Фантазирайки за известни личности, порно звезди или непознати, чрез мастурбацията човек може да получи незабравим оргазъм.

Мастурбацията е безопасна. Коя е единствената стопроцентова форма на безопасен секс? Отговорът е мастурбацията. Самозадоволявайки се, хората не се притесняват за нежелана бременност или предавани по полов път болести. За разлика от секса, мастурбацията не струва нищо, тъй като хората са свободни да правят каквото пожелаят със собствените си тела.

Самозадоволяването е естествено. Мастурбацията е съвсем естествено действие - често срещана форма на автоеротизъм.

Забравете митовете и погрешните представи за нея, съветват експертите. Мастурбацията никога няма да доведе до безплодие, сексуална немощ или понижено либидо. Дори животни като маймуни, кучета и котки я практикуват. Мастурбацията подобрява сексуалната връзка между партньорите.

Хората могат да научат много неща от самозадоволяването и да използват това знание, за да подобрят сексуалната връзка с половинките си. Жените например могат да изследват собствените си тела, да открият ерогенните си зони и да споделят какво им доставя удоволствие с интимните си партньори. Не забравяйте, че мастурбацията е забавно преживяване, казват в заключение специалистите.




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wisperhunter
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2351356
Постинги: 1507
Коментари: 474
Гласове: 1476
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930