Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2012 03:55 - Необичайни кухненски мерителни прибори
Автор: wisperhunter Категория: Забавление   
Прочетен: 1563 Коментари: 0 Гласове:
1



  image

Скучните прибори за дозиране на продуктите за готвене могат да се окажат не толкова скучни. В тези джаджи са комбинирани изобретателност и функция, за да се оформят прибори за кухнята, които няма да искате да скриете в кухненския шкаф, тъй като са достатъчно интересни, за да се използват за акценти върху рафтчетата. Някои от тях могат да се използват за почти всякакви продукти, а други са само за конкретни ястия.


1. Кръгче за спагети

image

Компактен и практичен способ да измерите колко точно спагети са необходими за ястието, като отчетете порциите. Можете да нагласите кръгчето на от една до четири порциона, чрез лесното за употреба връхче встрани, което може да се мести спрямо различните порции.

image

Тази кухненска джаджа е сходна като функция, но разполага с отвори за всяка порция. Тя наподобява по форма на бокс за бой и може да определи колко количество спагети са необходими за порция, в зависимост от броя и възрастта.


2. Комплект от пет мерителни лъжички за кухнята

image

Комплектът съдържа пет мерителни лъжички от неръждаема стомана, всяка с две страни. Магнитите в центъра на лъжичките позволяват да ги съхранявате една върху друга, за да са достъпни, когато Ви трябват в кухнята. Те са достатъчно тесни, за да можете да бръкнете в почти всякакви размери бурканчета и кутийки, могат да се употребяват за твърди и течни продукти. Плоската база на приборите дава възможност да ги поставяте върху повърхностите със съдържание в тях.


3. Мерителни лъжици в саксия поставка

image

Забравете за скучните поставки за лъжици. Този цветен комплект е невероятен акцент за кухнята и може да се държи върху рафтчето или на кухненския плот. Поставката наподобява саксия, в която са ‘засадени’ четири различни по размер и доза лъжички, всяка с различна разцветка. Те пасват в отворите на основата и се захващат с две странични издатинки.


4. Чашки с формата на шише

image

Тази бутилка може да се постави навсякъде в кухнята и е сякаш обикновено шише за мляко. Тя се състои от няколко чашки за продукти с различна вместимост, всяка с различна разцветка във вътрешността. Най-голямата отмерва цяла доза, а другите са част от чаша.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wisperhunter
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2351318
Постинги: 1507
Коментари: 474
Гласове: 1476
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930