Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2011 14:22 - Брутално: Син изнасили болната си майка пред очите на братчето си
Автор: wisperhunter Категория: Лични дневници   
Прочетен: 633 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Син брутално изнасили майка си пред очите на 8-годишния си брат в бл. 273 на кв. "Бузлуджа" в Кюстендил.

29-годишният Петър Енчев нападнал майка си Славка около 15 часа във вторник и след като я пребил, я изнасилил. Малкото братче на изверга изпаднало в ужас, но се обадило на тел. 112 за помощ, пише в."Струма".

Пристигналите в семейния апартамент медици открили Славка стенеща и полугола, а до нея плачещ по-малкия й син. При прегледа станало ясно, че жената е с натъртвания, охлузвания и изкълчено рамо, заради което е приета в МБАЛ "Никола Василиев", казаха от медицинското заведение. Паралелно с лечението на Славка са направени и тестове за установяване на изнасилването, които потвърдили, че синът се е гаврил с майка си.

Този изверг заслужава да не го пуснат от килия с решетки, докато е жив. Да посегне на майка си, и то пред малкото си братче, коментираха вчера потресени кюстендилци.

На това семейство не му върви, преди година и нещо откриха на майката рак, разказват съседите. 51-годишната жена останала и без препитание, тъй като лечението й не позволявало да ходи на работа. Преди десетина години пък синът Петър, докато работел в гатер в невестинското село Сгурово, останал без ръка и оттогава е инвалид по болест. Получава малка пенсия и по цял ден нищо не прави, само лежи и чака някой да му сготви, че и да му го поднесе на масата, възмущават се съседите, които се събират в близкия пенсионерски клуб.

Петър често злоупотребявал с алкохола, а като се напиел, ставал неконтролируем и изливал цялата си ярост върху близките си. От апартамента на втория етаж на блока често се чували викове и крясъци и плачът на малкото братче на Петър, обясняват още бабите и дядовците.

Детето е разпитано пред съдия и е разказало на какво е станало свидетел. Запознати със случая коментират, че според психолозите и психиатрите, занимаващи се с по-малкия брат, има индикации и той да е сексуално малтретиран от Петър.

Засега насилникът е със 72-часова мярка "задържане под стража". От Районна прокуратура подготвят искане до съда за постоянното задържане на изнасилвача до съдебния процес срещу него.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wisperhunter
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2351671
Постинги: 1507
Коментари: 474
Гласове: 1476
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930