Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2012 19:36 - Защо грозните мъже ходят с красиви жени
Автор: wisperhunter Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3356 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image Източник: Guliver/Getty Images

Тази ситуация е стара колкото Света – грозният пич, чието лице изглежда като дялано от пиян каменоделец, е под ръка с най-готината мацка. Не ви ли писна от обяснението, че той или има голямо мъжко достойнство, или голяма банкова сметка? Ако е така, прочетете тази статия, за да разберете какво вие правите грешно и какво той прави правилно.

Жените са по-широко скроени

Как става така, че мъж, който не е нищо особено на външен вид, ходи с мадама, след която всички мъжки ченета падат? В основата на този феномен се крие една основна разлика между мъжете и жените. Истината е, че мъжете са по-привлечени от външния вид, а жените се интересуват предимно от емоционалната страна на един евентуален партньор. Повечето жени ще признаят, че за тях е важно и физическото привличане, но то е много малка част от това, което грабва и задържа вниманието им.

Нас мъжете неминуемо ни тегли повече към физическото. Ние започваме с "много е секси", а ако е умна, забавна и успяла, още по-добре. Такава е нашата природа, но не трябва да очакваме и при срещуположния пол да е така. Жените могат да пренебрегнат външния вид, ако нещо в душата на мъжете възбуди чувства в тях.

Грозните мъже са мъжкари

Даваме ви гаранция, че грозникът, който е станал обект на вашата завист, в някакъв момент е имал куража просто да иде и да заговори яката мадама, която сега седи до него на масата и го гледа в очите сякаш той е "Пътят, и Истината, и Животът". Този пич в някакъв момент е превъзмогнал вътрешната си несигурност и я е заприказвал, а после е направил нещо, с което да ѝ стане интересен.

Не се страхувайте да сваляте жени, които по някакъв начин ви превъзхождат физически. Фразата, че първо трябва да повярваш в нещо, за да го направиш, е напълно приложима тук. Не се отказвайте от играта, преди да са ви раздали картите. Да, може и да ви пратят по дяволите, но на кого му пука? Да се приберете вкъщи с мисълта, че дори не сте опитали, е много по-неприятно преживяване. Колкото повече пробвате, толкова по-добри ще станете, пък и е необходим само един успех, за да заличи всички провали.

Грозниците са мъже на място

Жените не винаги искат физическа красота.

Може и да не ви е минавало през акъла, но фаянсът на коремната област и квадратната челюст не винаги са основните приоритети на мацките (освен ако не говорим за напоследък много актуалните моми с прическа тип "гръмнал бойлер"). Това е чудесна новина за тези от нас, които не изглеждаме точно като Брад Пит. Всички мъже имат свой собствен чар и е въпрос на самоувереност да го приложат в действие, дори и физически да не са блестящи.

Ако един мъж покаже истинско самочувствие и успее на възбуди интереса на една жена, има много по-голям шанс тя да изпита привличане към него. Това важи както просто за свалка, така и за дългосрочни отношения. Жените са склонни да преглъщат физическите недостатъци по-лесно от нас. Липсата на мъжественост обаче те никога не биха преглътнали и ако усетят, че положението е такова, е много вероятно въпросният мъж бързо да замине в трета глуха, дори и да има тяло на Аполон.

Може да звучи глупаво, но си повтаряйте колко готини сте всъщност. Независимо дали сте много добри слушатели, отлични професионалисти, с чудесен характер или с висока интелигентност, трябва да си давате сметка за качествата си и да ги използвате максимално. Далеч сме от това да твърдим, че красивите мъже нямат качества - има много пичове, които изглеждат чудесно и имат богата душевност. Факт е обаче и че понякога красавците мислят, че външният им вид е достатъчен да свалят някоя жена и когато дойде моментът да си отворят устата, получават само снизходителна усмивка.

Мъжете трябва да се опитват да предразполагат жената и да общуват с нея като с личност, а да не я приемат само като красива външност. По този начин физическото ще остане на заден план, разговорът ще бъде поставен на равна нога и мъжът може да разгърне потенциала си.

Как се постига това?

Ако предварително сте наясно какво искате и как желаете да изглеждате в очите на другите, вече сте десет стъпки пред останалите мъже. Няма смисъл само да се отказвате от желанията си, дори и да става дума за жени. Най-често самите ние сме най-голямата пречка пред себе си, когато искаме да направи някоя свалка. Мислете не дали можете да забиете красавицата отсреща, а дали тя ви заслужава.

Нужно е да повишите самочувствието си. Да подхождате открито и с уважение към жените. Да залагате на качествата си и да се опитвате да неглижирате недостатъците си. Спомнете си за тези неща следващия път, когато видите грозен мъж с красива жена и вместо да му завиждате, помислете как да сте на негово място.



Тагове:   мъже,   жени,   Защо,   Грозни,


Гласувай:
6


Вълнообразно


1. анонимен - .
20.01.2012 09:01
ами да си повдигат по този начин самочувствието на мъжкари
в себе си...:)))
цитирай
2. tera - Далеч не всички грозници
20.01.2012 16:55
ходят с красиви жени, а само тези, които могат да си ги позволят! :)

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wisperhunter
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2347662
Постинги: 1507
Коментари: 474
Гласове: 1476
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031