Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2012 19:46 - Размерът има ли значение?
Автор: wisperhunter Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 934 Коментари: 0 Гласове:
0



 Е, смело можем да кажем, че по честота на задаване, този въпрос спокойно би могъл да се нареди до фундаментални главоблъсканици като "Има ли Бог?", "Как е възникнал светът?", "Каква е моята мисия?" и "Има ли живот в космоса?". 


В крайна сметка "правилният" отговор касае всички хора, независимо от епохата, в която са родени; културата, към която принадлежат и географската точка, която населяват. Секс правят (почти) всички.

Та, има ли значение размерът? Отговорът е прост – това е един от най-безсмислените въпроси. Защо ли? Защото размерът на пениса е важен, само ако вие смятате, че е така. Ако жената желае голям пенис, то неговият размер е важен за нея и само за нея. Ако мъжът, от своя страна, смята, че достойнството му би трябвало да се откроява с отличителни размери, то тези особености са важни само и единствено за него. 

Настрана от всички приказки около това дали и доколко си влюбен в партньора си и, че най-хубавият секс винаги е сексът, гарниран с любов, е факт, че на физическо ниво, размерът на пениса е само една от предпоставките за доброто сексуално стимулиране на жената.

Всъщност, много дами се оплакват, че мъжете се хващат за размера, сякаш е най-важното нещо. Истината е, че вагината на средностатистическата жена е дълга около 12 сантиметра и дори и по-малките пениси са способни да достигнат до всяко важно кътче. Тайната на истинското задоволяване на дамата се крие не в размера, а в начина, по който пенисът са движи. Истински важни са движенията, ритъмът и скоростта – и с това твърдение биха се съгласили всички дами, които са получавали добри оргазми. Затова, спрете да се тревожите за размерите и се съсредоточете върху техниката. Позволете ни да ви предложим няколко пози, подходящи за различните размери пениси.

Ако е голям: Мисионерската
Не я отсвирвайте, само защото християнските мисионери са я смятали за единствената благоприлична поза за сношение – което автоматично звучи скучно. Когато мъжът е отгоре, удоволствието и за двете страни е огромно. И ако е добре оборудван, то изобщо не трябва да се притеснявате за различните точки и ъгълчета.

Ако е среден: Класическа с наклон
Застанете като за мисионерска поза и поставете възглавница под дупето си. Така, повдигайки своите гениталии, вие предоставяте по-лесен достъп до G-точката и клитора едновременно.
 

image

Ако е малък: Ниска кучешка
Ниска кучешка е позата, в която главата ви се намира ниско долу, между сгънатите лакти, а тялото ви е заело формата на триъгълник. Спокойно би могла да се нарече и котешко протягане – сетихте се, нали? Тази поза позволява по-дълбоко проникване, необходимо при един по-скромен размер.

Ако горе-долу става: Обърнатата ездачка
Обърнатата ездачка е същото като класическата (вие сте отгоре и "яздите"), но сте седнали на обратно и погледът ви е към краката му. Тази поза ви позволява да контролирате проникването, докато му предоставяте една страхотна гледка към дупето ви.

При всякакви размери: Момичето отгоре
Най-класическата поза, подходяща за всякакви размери. Контролът е изцяло у вас. Вие избирате ритъма, дълбочината на проникване и наклона, според размера на вашия текущ партньор. Определено една най-предпочитаните позиции за секс както от дамите, така и от господата, за които визуалната наслада е неповторима.


Тагове:   значение,   има,   поза,   размера,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wisperhunter
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2351354
Постинги: 1507
Коментари: 474
Гласове: 1476
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930