Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2012 12:22 - Московски фестивал на скоростта
Автор: wisperhunter Категория: Хоби   
Прочетен: 1034 Коментари: 0 Гласове:
1



 Съвсем скоро разбрахме, че Москва се е побратимила с Перник. Актът на сближаването на тези два града е свързан с огромната любов към една немска марка, която продължава да носи титлата за най-здраво автомобилно копеле, с което можеш да обиколиш света, без да се развали. Предполагаме, че още няма такъв рекорд, но знаем, че Кольо Винкела се е подготвил за околосветското и е напълнил газовата бутилка, за да може да излезе евтино. Може да си мислиш, че се бъзикаме, но московчани са много запалени на тема VW и нямат нищо против да се съберат след зимата, за да натиснат педала на най-големите немски бегачки, които са създавани и ще бъдат създадени някога.

image

Руснаците се изправиха в няколко категории: най-бърз автомобил, най-добър оптичен тунинг, най-добра музика и най-ниско шаси. Предполагаме, че имаше и миньори, които дойдоха на състезанието, но за жалост бяха дисквалицифирани, защото автомобилите трябва да бъдат на земната повърхност, където съдиите може да ги оценяват!

image

Адмирираме приятелската постъпка на братушките и ще ти покажем част от най-добрите им возила, а и от най-добрите мадами, които са поканили на фестивала на свръхзвуковите автомобили от VW.

Започваме с един от най-коравите автомобили от серията Golf, а именно 2-ката. Един приятел имаше такъв модел, който беше лишен от всякакви екстри, но вървеше достатъчно добре, за да свърши работата. Това е автомобилът, който трябва да бъде поставен в музей, а надписът под него ще бъде "Автомобилът на всички поколения". Не се бъзикаме, когато го казваме, защото това чудо не ръждясва и не се разваля. Можеш да го оправиш и с тухла, ако нямаш други материали!

image

image

image

image

image

 

Продължаваме с малко фотографии на един от истинските тунери на VW - Corrado! Това е автомобил, който е страст на много хора и ценители на марката. В България се намират доста трудно части за интериора, но всичко е откриваемо. Corrado е един от бюджетните спортни автомобили, който може да свърши работата, когато бързаш за морето и не искаш да се дразниш на пикльовците на Merc-а на тате! Виждали сме много тунинговани модели, но сваляме шапка пред руските майстори, които превръщат всеки модел в шедьовър!

image

image

Фестивалът послужи и като енциклопедия на еволюцията на друг автомобил, който е малко по-различен от останалите си събратя. Говорим за VW Scirocco. Това беше един от автомобилите, до който позираха най-много девойки. Германците са се постарали да направят нещо различно от този автомобил, а когато минеш през сервиза ще се радваш на нещо средно между изтребител и телепорт.

image

image

image

Последната секция оставяме на вечните бусове, които са използвани от хипита, хипстъри и хора, които са искали да имат дом на колела. Малките бусове бяха разпознавани в миналото като машината на любовта, леките наркотици и приятните звуци от китарата на Хендрикс, а сега са се превърнали в истински работни мулета на строителни материали и други съоръжения, защото се оказва, че хипитата трябваше да си намерят работа! Войната във Виетнам свърши, все пак!

image

image

image

Рускините са много странни жени, които еволюират от един период в друг само за вечер.Раждат се красиви и сексапилни, а след 25-тата година се залелчват и започват да дебелеят стабилно. Търсихме закономерност, която да позволява тази еволюция, но дори и учените мълчат пред тези чудеса на природата. За наша най-голяма радост бяха поканени само красиви дами с желание за позиране пред немското величие. Наслади се на кадрите.

image

image

image

image

image



Тагове:   Московски,   фестивал,   коли,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wisperhunter
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2354339
Постинги: 1507
Коментари: 474
Гласове: 1476
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930